#PrayForGaza

#PrayForGaza

SUPPORTERS

Thursday, February 21, 2013

SAD SONGS...

Fool.. Foolish love..

The person I see but miss at the same time..
The person I see but miss at the same time..

The one who made me, an incompetent person, change to a nice person..
The one who healed my scars..

That child-like persons..

Love made me timid..
Love made me fear..

But because of you..

I felt that..
I wanted to love again..

Don't leave like this, please..

It hurts so much that I could die..
Right here in this place..

I can't take a single step away from here..
I have a person who I can't forget..
I have a love like that..

That person who just by, just thinking of brings tears to my eyes..

Please tell me you love me..

My love, give all your fears..

Come back to me..

Tell me that we'll be in love...



p/s: sy tertarik dgn lirik lagu ni..
sb dia mcm menyampaikan hasrat yg terpendam tapi tak dpt terluah dgn kata-kata..
Hanya dpt melihat tapi tak dpt merasa..
Hanya dpt meninjau tapi tak mampu utk berkata..
My advice... Appreciate your love...
Hargai orang yg tersayang.. *smile*


Sunday, February 17, 2013

CUTI KE DER

Assalamualaikum..
whassup y'all..

Orite.. Alhamdulillah.. cuti sem bermula drpd 16 Jan to 17 Feb..

Tapi, aku balik 19 Jan.. dan insyaallah akan balik semula ke U pd flight malam, 16 Feb..

Apa yang paling aku suka bila cuti ni sb..
dapat balik rumah.. dapat makan masakan mak yg paling best
huhu.. time ni la berat pun naik mengalahkan anak gajah.. haha

Cuti kali ni takde la happening sgt..
tapi aku berjumpa balik dgn makcik-makcik tempat aku buat part time masa lpas SPM dulu.. huhu.. sama je rupanye (baca dlm dialek Perak ye)

Kak Long still skinny mcm dulu.. haha
Kak Piah dgn efisien nye menggodek tepung..
Kak Ngah plak still dgn tariannye..

haha.. aku keje kt bakeri je
bez weh keje kt sini.. dpt mcm2 pengalaman..
dpt men'jemah' pasal dunia artis sampai la politik..
huhu.. selalu aku tukang dengar dgn tukang ktwa je..
dan kadang2 tu tukang tambah perisa dlm men'jemah' jugak.. haha

yg paling happening bila ada lagu yg bez kt radio..
mcm zapin ke, pop yeye ke, bollywood ke..
kalau time diorang buka channel Klasik.fm, time tu la kena tahan telinga

ha time tu la kegilaan melanda.. haha.. menari seyh diorang.. haha
lagi-lagi kak ngah.. aku pun tengok then ketawa je.. haha..
kitorang berani buat mcm tu sb NO GUYS are allowed dlm bakery tu..
haha.. will missed them around bila balik kampus nanti..

kata Kak Long kan.. time buat pizza mesti teringat kt aku.. hahaha..

Roti Buttercream

Pizza yg dh siap (tapi belum di packed)



then.. Pesta Buku 1 Malaysia

aku pegi Book fair tu dgn adik bongsu dan dgn membe..
hehe.. mmg happening..
cite lebih kena klik link tu ye..

anyway, cuti aku walaupun tak se'best' korang
but for me.. that is the best cuti yg aku ada

btw, thanx la sb membaca ye..



Sunday, February 3, 2013

BOOK FAIR @ PWTC

Assalamualaikum..
orite dis entry nak cerita pasal Pesta Buku 1 Malaysia

dis event was held at PWTC..
dekat mana?? dekat KL la..




location nye
ok.. book fair kali ni, memang happening sangat2 la..
sebab nya... aku pegi time sehari sebelum last day..
eh lupa plak.. event ni drpd 30 Jan 2013 to 3 Feb 2013, 10am to 10pm

ok.. memang time tu tengah sesak sgt2 sebab ape??
sb nye.. kt booth Kaki novel ada adi putra..
pergh,. ramai btul orang..
diorang sanggup bersesak-sesak gi booth situ
ada jugak yg sanggup beli novel just nk autograf drpd Adi Putra

adi putra
pic ni bukan aku punya..
ni aku minta drpd membe yg fanatik gler nk dpt sign mamat nih

hehe.. aku tak minat sgt..
and then.. adik aku punya hal plak..

time tu aku dekat booth MOY..
and then dia nampak Izzue Islam..
punya la dia excited semacam..
sampai dia heret aku ikut Izzue sb dia nak bergambar dgn si Izzue ni..

izzue

erghh,, actually aku tak la minat sgt but aku ikut je la
adik aku suka btul dpt bergambar dgn mamat nih...
sebelah dia tu la adik aku.. 
tapi kena crop la gamba nye..
sb tak pasal2 nnt ada yg nangis sb adik aku snap pic wid him
haha.. nanti jadi gosip plak kan..

ok.. book fair kali ni memang paling best dan happening sb..
dia buat dua site.. kt atas dgn bawah..
yg kt atas tu mostly yg mcm ramai yg pegi la (mcm aku)
cth nye Gempakstarz, Moy (Ujang & APO?), Kaki Novel, In-Team Publications and etc

yg floor bawah tu mcm buku yg jarang orang pegi.. hehe..
aku pun singgah kt bawah tak sampai 5 minit
kt floor atas tu almost sejam la jugak..

Booth Ana Muslim

Booth @ Ground Floor

and then, memang btul2 sale la buku2 yg dijual

btul2 Hao Liao..
sb nye, ada tu sampai FREE!!!!
pergh kalau tak kuat iman, memang rabak la poket
mcm membe aku.. dia just singgah kt Gempakstarz, almost RM100 abis..

kalau aku, takde maknanye la kan..
aku lebih rela duit tu buat makan.. haha..